Företagarforum 2015  • 1-3 oktober

Anmäl dig nu till regionens största mötesplats för företagare!


Fler och fler anmälningar kommer in. Vi har nu betydligt fler företag anmälda och större monteryta bokad jämfört med Företagarforum 2013 vilket vi ser som mycket lovande. 

Kontakta Janne på 0760-29 50 10, janne@foretagarforum.com eller gå in på foretagarforum.com för mer information.
En av musikindustrins giganter till Företagarforum!
Årets tema på Företagarforum är "Framtidens Industrier" och vad kan vara mer intressant än att lyssna på musikindustrins stora personlighet Andreas Carlsson som nu lämnar lyxen i Los Angeles för Sverige och för att komma ut med sitt budskap. Han brinner för musiken och för att motivera och hjälpa andra att lyckas. Samarbete, motivation, inspiration, vi-känsla, målfokus och att lyckas är ledord som Andreas föreläser om och faktiskt har använt och lever efter på riktigt.
Föreläsningen fredagen den andra oktober på Företagarforum, "Från idé till succé" kommer vara Andreas Carlssons personliga och motiverande föreläsning för dig som vill förverkliga dig själv och göra dina idéer till verklighet.

Klicka här för att läsa mer!
”Man bör delta för att skapa nya affärsrelationer och att stärka befintliga. Det är alltid bra att synas och Företagarforum vänder sig mot alla branscher.”

Nils Axner, VD och ägare av Deltab Profilplagg AB har varit i reklam- och marknadsföringsbranschen i snart 30 år. Profilplagg, och reklam/presentartiklar är deras stora passion. Ledorden i deras arbete är kvalitet, kunskap och engagemang, vilket tydligt genomsyrar hela verksamheten.

Klicka här för att läsa intervjun med Nils
Missa inte Företagarna på Facebook!
Nu är vi uppe i över 160 likes på vår Facebooksida FÖRETAGARFORUM för att få senaste nyheterna om vad som sker kring mässan. Självklart kommer vi vara mer aktiva ju närmre mässan vi kommer, med mer info om talare, seminarium, anmälda företag och kanske även en och annan tävling...
Har du en lysande idé inför Företagarforum?
Vill du och ditt företag synas lite extra? Kontakta oss så kan vi skriva om dig och ditt företag, t.ex. varför just du ska vara med på Företagarforum och vad du mest ser fram emot vad det gäller möten och nya affärer.
FÖRETAGARNA I SANDVIKEN
BOX 97
811 21 SANDVIKEN
Tel: 0760-29 50 10

info@foretagarforum.com
www.foretagarforum.com
Skickat med publiceringsverktyget V3 av